Hayırsever işadamı Ağrılı öğrencilere kışlık kıyafet desteğinde bulundu

Hayırsever işadamı Ağrılı öğrencilere kışlık kıyafet desteğinde bulundu
'Köy Çocukları Okusun' Projesi kapsamında Tekirdağlı hayırsever iş adamı Mehmet Öğülmüş, okulların açılması öncesinde Ağrılı öğrencilere kışlık kıyafet desteğinde bulundu.

Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda Çat Ali Paşa Köyü'nde şehit yakınlarına kıyafet desteğinde bulunan Tekirdağlı hayırsever iş adamı Mehmet Öğülmüş, bu defa aynı köye, okulların açılması öncesinde kışlık kıyafet desteğinde bulundu.
Ağrılı Sinan Özbilgi’nin organize ettiği projede, Çat Ali Paşa Köyü’ne ikinci kez destek olan Mehmet Öğülmüş, uygun bir zamanda Ağrı’ya gelip, çocuklarla tanışmayı da hedefliyor.
Mehmet Öğülmüş'ün Ağrı’ya gelerek öğrencilerle tanışmayıda istediğini belirten Sinan Özbilgi “Kurban Bayramı öncesinde hayırsever işadamlarımıza kıyafet desteğinde bulunmaları için çağrıda bulunmuştuk. Mehmet Bey’e Çat Ali Paşa Köyü’nden bahsedince, bizzat oradaki şehit çocuklarımıza destek olmak istedi. Daha sonra okulların açılmasına bir süre kala beni arayarak “Oradaki çocuklarımıza mont ayakkabı gönderelim” dedi. Kendi elleri ile paketleyerek kıyafetleri gönderdi. Kendisine desteği için teşekkür ediyorum. En kısa sürede birlikte çocuklarımızı ziyaret edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2020-10-06-at-10.03.44-(1).jpegwhatsapp-image-2020-10-06-at-10.03.44-(1).jpegwhatsapp-image-2020-10-06-at-10.03.37.jpegwhatsapp-image-2020-10-06-at-10.03.40.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.