Gelinim Mutfakta Seda Ay Kimdir, Kaç Yaşında? Yeni Gelin Seda Ay Nereli? Gelinim Mutfakta Seda Ay Instagram Hesabı

Gelinim Mutfakta Seda Ay Kimdir, Kaç Yaşında? Yeni Gelin Seda Ay Nereli? Gelinim Mutfakta Seda Ay Instagram Hesabı
Gelinim Mutfakta'ya Yeni Gelin Seda Ay ve Kayınvalidesi Müfide Ay Dahil Oldu!

Gelinim Mutfakta'ya Yeni Gelin Seda Ay ve Kayınvalidesi Müfide Ay Dahil Oldu!

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yeni haftaya yepyeni bir gelin ve kayınvalideyle başladı. 15 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen 1366. bölümde, Birgül ve kayınvalidesinin elenmesiyle Seda Ay ve Müfide Ay yarışmaya dahil oldu.

Seda Ay Kimdir?

26 yaşındaki Seda Ay, aslen Kastamonulu. 2 aylık evli olan Seda, Haziran ayında eşiyle düğün yapacak. Hemşire olarak çalışan Seda, anestezi teknikeri olarak görev yapıyor. İstanbul'da yaşayan Seda'nın kayınvalidesi Müfide Ay ise 45 yaşında. Aslen Artvin Hopalı olan Müfide, 29 yıllık evli ve 2 çocuk ile 1 toruna sahip. Ev hanımı olan Müfide Ay de İstanbul'da yaşıyor.

Yarışmada Neler Oldu?

İlk bölümlerden itibaren altınları paylaşamayan Seda Ay ve kayınvalidesi Müfide Ay arasında gerginlikler yaşandı. Müfide Ay'ın gelinine karşı sert tavırları dikkat çekerken, Seda Ay da kayınvalidesine karşı sakin ve saygılı bir tavır sergiledi.

Sosyal Medya Hesapları:

Gelinim Mutfakta'nın yeni gelini Seda Ay'ın Instagram hesabı https://www.instagram.com/seda.ai/ adresinde bulunabilir. Kayınvalidesi Müfide Ay'ın ise sosyal medya hesabı bulunmadığı bilinmektedir.

Yeni Hafta Heyecanı:

Seda Ay ve Müfide Ay'ın yarışmadaki performansları ve diğer gelin ve kayınvalidelerle ilişkileri önümüzdeki bölümlerde merak konusu olacak. Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasının nasıl geçeceği ve kimlerin altınları kazanacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.