Gelecek Partisi genel Başkanı Davutoğlu Ağrı’da

Gelecek Partisi genel Başkanı Davutoğlu Ağrı’da
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il başkalığının açılışını yapmak için Ağrı’ya geldi

Partisinin il başkanlığının açılışını yapmak üzere Ağrı’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dört bir yanını gezerek bir araya geldikleri vatandaşların oldukça dertli olduğunu dile getirdi.

Ağrı’ya gelmeden önce İstanbul’da düzenlenen Ağrı Tanıtım günlerinde Ağrılılarla bir araya geldiğini belirten Davutoğlu: "Ağrılılar dertli. Sadece Ağrılılar değil gittiğimiz her yerde insanlar dertli. Çiftçilerimiz dertli. Ürünlerinin karşılığını alamıyorlar. Ağrı belki de Türkiye’nin en önemli su kaynaklarına sahip ili ama çiftçileri dertli. Esnaf şikâyetçi. İşte biz bu şikâyetleri dinlemek ve Ağrı’ya tekrar bir bereket havası getirmek için yollara düştük. Huzurunuza geldik. Şimdi Ağrı Dağı’nın eteklerinden sesleniyoruz. Yoksulluğa, yasaklara ve yolsuzluğa son vereceğiz Allah’ın izni ile. Buralara gelmeyenlerin, buralara ayak basmayanların, Ağrı’nın dertleri ile dertlenmeyenin konuşmaya hakları yoktur " dedi.

Açılış konuşmasının ardından beraberindeki partililerle kurdele keserek partisinin il başkanlığını açan Davutoğlu, daha sonra Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinden sonra özel bir restoranda düzenlenen yemek programında kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek partiye katılanlara rozet taktı.

Davutoğlu, programın ardından Eleşkirt ve Patnos ilçelerini ziyaret etmek üzere kent merkezinden ayrıldı.

whatsapp-image-2021-10-14-at-17-23-24.jpegwhatsapp-image-2021-10-14-at-17-23-24-3.jpegwhatsapp-image-2021-10-14-at-17-23-24-5.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.