Galatasaray'dan Şok Transfer Hamlesi: İşte Yeni Bombalar!

Galatasaray'dan Şok Transfer Hamlesi: İşte Yeni Bombalar!
Galatasaray, gelecek sezon için kadro güçlendirme çalışmalarını hızlandırdı ve bayram havasında 2 büyük transferi duyurdu.

Galatasaray, sağ bek pozisyonu için Angel Preciado'yu hedeflediğini açıkladı. 26 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu için Sparta Prag ile temasa geçildi. Preciado, Avrupa Ligi'nde Galatasaray'a attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise Cimbom, Preciado'nun transferi için adım adım ilerliyor.

Wilfred Ndidi Transferinde Son Nokta Yaklaşıyor

Galatasaray'ın bir diğer transfer hamlesi ise Leicester City'nin orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi için. 27 yaşındaki Nijeryalı oyuncuyla yapılan görüşmelerde Galatasaray'ın ön planda olduğu belirtiliyor. Barcelona'nın da ilgilendiği bu transferde Galatasaray'ın hızlı adımlarla ilerlediği ifade ediliyor.

Bu iki bomba transferle Galatasaray, gelecek sezon için kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Transfer çalışmalarının hız kesmeden devam edeceği belirtilirken, taraftarlar yeni sezon için heyecanla beklemeye başladı. Galatasaray yönetimi, bu transferlerle şampiyonluk yolunda güçlü bir adım atmış olacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.