Gaddar'da Heyecan Tam Gaz! Gaddar 13. Bölüm Full İzle!

Gaddar'da Heyecan Tam Gaz! Gaddar 13. Bölüm Full İzle!
NOW TV'nin' dizisi Gaddar'ın on üçüncü bölümü 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 20:00'de yayınlandı. Gaddar'ın 13. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

NOW TV'de yayınlanan aksiyon ve dram dolu dizi Gaddar, 13. bölümüyle 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 20:00'de nefes kesici bir bölüme daha imza attı. Peki bu bölümde neler yaşandı?

12. Bölümde Neler Oldu?

Geçen haftaki bölümde Korkut, kardeşi Cezmi'nin ölümüyle yıkılmış ve Dağhan'dan intikam almaya kararlı hale gelmişti. Dağhan ise ölümün soğuk nefesini ensesinde hissediyordu. Müdür ve Kurt, Dağhan'ı Korkut'un elinden kurtarmak için zamana karşı yarışırken, Dağhan'ın ailesine onun öldüğü haberi ulaştı. Aile perişanlık içindeyken, Korkut Enver'in Dağhan'la iş birliği yaptığını öğrenerek Enver'in ailesini de tehdit etmeye başladı.

Leyla, babasının ölümünün arkasındaki sırrı çözmek için Korkut'tan yardım istedi. Bu adım onu geçmişle yüzleşmeye itecek ve yeni tehlikelere sürükleyecekti. Gürkan ise mahallede yaşanan bir olayla sarsıldı ve değerlerini sorgulamaya başladı.

Enver, Yağmur ve ailesini korumak için harekete geçti ve onları bir araya getirerek korunaklı bir yer bulmaya çalıştı. Fakat bu durum aile içinde gerginliklere yol açtı. Davut ise çocuklarını korumakta yetersiz kaldığı için pişmanlık duyarken, Enver Korkut'u ortadan kaldırmak için planlar yapmaya başladı. Bu planlar ters tepince Korkut öfkelendi ve Zakkumlardan birini feda etmelerini istedi.

13. Bölümde Neler Olacak?

Fragmandan yola çıkarak 13. bölümde de heyecanın dorukta olacağını tahmin edebiliriz. Peki Korkut'un tehdidine karşı Zakkumlara ne olacak? Dağhan bu sefer ölümden kurtulabilecek mi? Leyla geçmişle yüzleşirken başına neler gelecek? Enver'in planları işe yarayacak mı? Tüm bu soruların cevapları 13. bölümde.

Gaddar 13. Bölüm İzle

Gaddar'ın 13. bölümünü tek parça full izlemek için https://www.nowtv.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Bölüm ayrıca Exxen platformunda da izlenebilmektedir.

Gaddar Hakkında Bilgiler:

  • Tür: Dram, Aksiyon, Suç
  • Yönetmen: Sinan Öztürk
  • Senarist: Hürer Ebeoğlu
  • Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Fatih Berk Şahin, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Musab Ekici, Uğur Yıldıran
  • Yayın Kanalı: NOW TV
  • Yayın Günü ve Saati: Cuma 20.00

GADDAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLE

NOW TV'nin 19 Nisan 2024 Cuma günü yayınlanan yeni dizisi Gaddar'ın 13. bölümün (on üçüncü bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıda.

GADDAR 13. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.