Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı! Heyecan dorukta!

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı! Heyecan dorukta!
Heyecanla beklenen GADDAR dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin takipçileri, yeni bölümle ilgili ipuçlarını fragmandan almaya çalışıyor.

Heyecanla beklenen GADDAR dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin takipçileri, yeni bölümle ilgili ipuçlarını fragmandan almaya çalışıyor. İşte GADDAR dizisinin konusu, son bölümde neler olduğu ve yeni bölüm fragmanı hakkında merak edilenler:

GADDAR Dizisi Konusu

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan'ın hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan ona haber vermeden çekip gitmiş, kardeşi Rüzgar ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

GADDAR Son Bölümde Neler Oldu?

Davut'un ölümü ailenin üzerinde aşılması zor bir acı bırakır. Dağhan kendini suçlamaya başlar ve intikam yeminleri ederek Korkut'un peşine düşer. Herkes Dağhan'ın kendisine zarar vermesinden korktuğu için önlem alır. Enver işi kansız çözmek için uğraşır, Zakkumlara bir teklifle gider. Sonrasında Dağhan'ı saf dışı bırakarak Müdür ile plan yapar. Ancak yaptıkları plan, Şirketten gelen bir emrin engeline takılır.

Korkut, Leylâ ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü ve katilini araştırmaya başlar. Bu sırada onunla yeniden görüşebilmek için çabalar. Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağlantıdan haberdar olur ve onu Korkut'tan uzaklaştırmak ister. Bu konu ikili arasında bir hesaplaşmaya dönüşür. Leylâ'nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar.

Dağhan, ailesinin aldığı önlemleri aşarak soluğu Korkut'un yanında alır. Dağhan'dan alacakları intikam üzerine Korkut ve Kalender anlaşamazlar. Kalender, Dağhan konusunda giderek endişelenir. Korkut, Dağhan'ı bulur ve ona seçim yapması için bir oyun oynar, bu oyun Dağhan'ın intikam duygusunu daha çok harlar. Dağhan, Korkut'u öldürmeye çok yaklaşırken karşısında Şirket'in adamlarını bulur. İstediğini yapmak için Şirket'in verdiği göreve uymak zorundadır.

GADDAR Yeni Bölüm Fragmanı ve Yayın Günü

GADDAR dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın günü ve saati ise henüz netlik kazanmadı. Fragmanı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

GADDAR dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek. Son gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.