Ferdi Kadıoğluna Sevgilisi Ne Verdi

Ferdi Kadıoğluna Sevgilisi Ne Verdi
Fenerbahçe'nin kıskanılası enerjisi Ferdi Kadıoğlu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava'ya attığı golle adından söz ettiriyor. Maçın kritik anlarında sahneye çıkan genç yıldız, takımının galibiyetinde kilit bir rol oynadı.

Spartak Trnava maçının ardından 24 yaşındaki millî kanat oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, performansını sosyal medyada paylaşarak taraftarlarına teşekkür etti. Attığı golle gururlanan Kadıoğlu, galibiyetin ve liderliğin mutluluğunu paylaştı.

Sera Vrij'den Romantik Jest: Ferdi Kadıoğlu'nun Paylaşımına Kalp Emojisi

Ferdi Kadıoğlu'nun sosyal medyadaki zafer paylaşımına sevgilisi Sera Vrij'den romantik bir yanıt geldi. Vrij, paylaşıma kalp emojisiyle karşılık vererek çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Takım Arkadaşlarının Yorumlarıyla Kutlanan Ferdi Kadıoğlu

Ferdi Kadıoğlu'nun sevinç dolu paylaşımına takım arkadaşlarından da destek geldi. Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci ve Alexander Djiku gibi isimler, yıldız oyuncunun başarısını yorumlarla kutladı.

Ali Koç'un Viral Anı: Ferdi Kadıoğlu'nun Kız Arkadaşıyla Tanışması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşı Sera Vrij ile tanışma anı sosyal medyada hala konuşuluyor. Ali Koç'un "Sen kimsin?" sözleri, kahkahalara sebep olmuş ve o an anında viral hale gelmişti.

Ferdi Kadıoğlu'nun İmza Töreninde Komik An: 'Sen Kimsin?

Ferdi Kadıoğlu'nun imza töreninde yaşanan komik an, Ali Koç'un "Sen kimsin?" repliğiyle renklenmişti. Ardından gelen espriyle Ali Koç, oyuncuları güldürerek samimi bir atmosfer yaratmıştı.

Ferdi Kadıoğlu ve Sera Vrij'in Komik Diyaloglarıyla Dolu Anılar

Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşı Sera Vrij ile Ali Koç'un tanışma anından sonra yaşanan komik diyaloglar, taraftarları güldürmeye devam ediyor. Oyuncular arasındaki samimiyet, takımın içinde pozitif bir atmosfer oluşturuyor.

Ali Koç'un Espiriyle Renklenen An: 'Aferin Ferdi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşıyla ilgili espri dolu sözleriyle renklenen an, "Aferin Ferdi!" tebrikleriyle son bulmuştu. Ali Koç'un mizahi tavrı, takım içindeki birlik ve beraberliği yansıtıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.