Fenerbahçe Olympiakos muhtemel 11 belli oldu

Fenerbahçe Olympiakos muhtemel 11 belli oldu
Temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibi Olympiakos ile oynayacağı rövanş maçı bu akşam ekranda olacak. İstanbul’da oynanacak olan rövanş maçına sayılı saatler kalırken karşılaşmanın muhtemel 11’leri merak ediliyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında temsilcimiz Fenerbahçe, rakibi Olympiakos’u sahasında ağırlayacak. Rövanş maçı için sahaya çıkmaya hazırlanan her iki takımın maç kadrosu ve maçla ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Fenerbahçe’nin rakibi Olympiakos’un karşısına nasıl bir ilk 11’le çıkacağı araştırılıyor. İşte Fenerbahçe-Olympiakos maçının muhtemel kadrosu ve tüm merak edilenler…

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11

- Livakovic

- Osayi

- Djiku

- Çağlar

- Ferdi

- İsmail

- Tadic

- İrfan Can Kahveci

- Szymanski

- Dzeko

OLYMPIAKOS MUHTEMEL İLK 11

- Tzolakis

- Rodinei

- Ntoi

- Carmo

- Ortega

- Hezze

- Chiquinho

- Fortounis

- Jovetic

- Podence

- El-Kaabi

FENERBAHÇE-OLYMPIAKOS MAÇI SAAT KAÇTA?

18 Nisan 2024 Perşembe (bu akşam) ekrana gelecek olan Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat 22.00’de başlayacak. Çeyrek final rövanş maçında Olympiakos, Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Merakla beklenen müsabakayı Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler’in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Chiristian Gittelmann ile Mark Borsch yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Çeyrek final ilk maçında Yunanistan’da Olympiakos’un konuğu olan temsilcimiz Fenerbahçe, bu karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılmıştı. Bu akşamki mücadelede Fenerbahçe, alacağı 2 ve daha fazla galibiyette adını finale yazdırabilecek. Sarı lacivertli ekibin 1 farklı galibiyetinde ise mücadele uzatmalara gidecek. Konuk ekip Olympiakos’un her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda ise Fenerbahçe Avrupa’ya veda edecek. Nefesler tutuldu ve gözler akşam oynanacak maça çevrildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.