Fenerbahçe Avrupa Konferans Ligi'nde Çeyrek Finale Yükseldi

Fenerbahçe Avrupa Konferans Ligi'nde Çeyrek Finale Yükseldi
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde önemli bir başarı elde ederek çeyrek finale yükseldi.

Kadıköy'de Union Saint-Gilloise takımını ağırlayan sarı-lacivertli ekip, deplasmanda aldığı galibiyetin avantajını koruyarak tur atladı.

İlk Maçtaki Üstünlük Korundu

Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını deplasmanda 3-0 yenerek büyük bir avantaj elde eden Fenerbahçe, rövanş maçında bu üstünlüğünü sürdürmeye odaklandı. Kadıköy'deki maçta rakibine 1-0 yenilse de, ilk maçtaki farklı galibiyetle çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Heyecan Dolu Mücadele

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ikinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, 68. dakikada Mathias Rasmussen'in kafayla attığı golle öne geçti. Bu golle birlikte sarı-lacivertli ekip, tur için büyük bir adım atmış oldu.

Çeyrek Final Heyecanı Devam Ediyor

Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi, 15 Mart Cuma günü çekilecek kuraların ardından belli olacak. Sarı-lacivertli ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final mücadelesine büyük bir motivasyonla hazırlanırken, taraftarlar da takımlarını desteklemeye devam ediyor.

Çeyrek final maçları ise 11-18 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Bu mücadelelerde Fenerbahçe'nin performansı merakla beklenirken, taraftarlar takımlarının Avrupa'daki başarısını yakından takip ediyor.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.