Esra Erol'da şok olay! 30 yaşındaki adam 15 yaşındaki hasta kızı kaçırdı, herkes şokta…

Esra Erol'da şok olay! 30 yaşındaki adam 15 yaşındaki hasta kızı kaçırdı, herkes şokta…
ATV ekranlarında hafta içi her gün saat 16.20’de yayınlanan Esra Erol’da programında yine izleyicileri şok eden gelişmeler yaşandı. Programda en çok dikkat çeken olay ise 15 yaşındaki hasta bir kızın 30 yaşındaki Levent adında bir adam tarafından kaçırılm

Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve çözüme kavuşmayı bekleyen hikayeler, ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Her gün yeni bir umut, her gün yeni bir mücadele…

Esra Erol ve ekibi, zorlu yaşam mücadelelerine tanıklık ediyor ve yardım eli uzatıyor. Esra Erol’un son bölümünde kayıp kız arandı. Ailesi perişan olan kızın her an hayatını kaybedebileceği belirtildi. Esra Erol ve ekibi, kayıp kızı bulmak için seferber oldu.

KAYIP GENÇ KIZLAR VE AİLELERİN ÇIĞLIĞI

Gözlerini umutla ekrana kilitleyen aileler, kayıplarını bulmak için Esra Erol’un kapısını çalıyor. On beş yaşındaki bir genç kızın dramı, tüm Türkiye’nin yüreğini burktu. Hastalıklarla mücadele eden genç kız, iddialara göre 30 yaşındaki bir adam tarafından kaçırıldı.

Sağlığı her geçen an daha da kötüye giden bu genç kızın bulunması için zamanla yarışılıyor. Ailesinin endişeli bekleyişi ve Esra Erol’un çabaları, bu zorlu hikayeye umut olmaya çalışıyor.

AİLE İÇİ DRAMLAR VE ÇÖZÜM ARAYIŞLARI

Programda işlenen bir diğer yürek burkan olay ise evli bir adamın, kızını kaçırması. Bu tür aile içi dramalar, toplumun kanayan yarası haline gelmiş durumda. Esra Erol ve ekibi, bu tür vakaların çözümünde arabulucu rol üstlenerek, mağdur olan çocukların ve ailelerin yanında yer alıyor. Velayet savaşları, evlilik vaadiyle kandırılanlar ve daha birçok konu, programın çözüm odaklı yaklaşımıyla ele alınıyor.

Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyicilerle buluşarak, kayıp olanları ailelerine kavuşturma, çaresizlere umut olma ve zor durumdaki insanlara destek olma misyonunu sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen hikayeler, Esra Erol’un deneyimli rehberliğinde çözüme kavuşmayı umuyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.