Esra Erol'da Nefesleri Kesen Bir Kuma Savaşı: Abdurrahim Kimi Seçecek?

Esra Erol'da Nefesleri Kesen Bir Kuma Savaşı: Abdurrahim Kimi Seçecek?
ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol'da, bu hafta 30 yıllık bir kuma savaşını konu aldı. 60 yaşındaki Ayşe Kaya'nın, 30 yıllık kuması Nermin tarafından eşinden uzak tutulduğu iddiası, stüdyoda gerilimi tavan yaptırdı. Ayşe Kaya'nın canlı

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol'da, bu hafta 30 yıllık bir kuma savaşını konu aldı. 60 yaşındaki Ayşe Kaya'nın, 30 yıllık kuması Nermin tarafından eşinden uzak tutulduğu iddiası, stüdyoda gerilimi tavan yaptırdı. Ayşe Kaya'nın canlı yayında eşi Abdurrahim'le gerçekleştirdiği duygusal yüzleşme ise izleyenleri derinden etkiledi.

30 Yıllık Kuma Savaşı

Ayşe Kaya, 30 yıllık evliliğinde eşi Abdurrahim'i 30 yıllık kuması Nermin'le paylaşmak zorunda kaldığını ve Nermin'in, Abdurrahim'i kendisinden sakladığını iddia etti. Nermin'in cilveli tavırları ve manipülasyonlarıyla Abdurrahim'i etkisi altına aldığını ve onu kendisinden uzaklaştırdığını öne süren Kaya, eşinin hiçbir zaman boşanma teklifinde bulunmadığını ve aksine onu sevdiğini dile getirdi.

Tetikçi İddiası Nefesleri Kesti

Programın en şok edici anı ise Nermin'in, Ayşe Kaya'nın kendisini ve Abdurrahim'i öldürmek için tetikçi tuttuğunu iddia etmesi oldu. Nermin, Ayşe'nin bu planını itiraf ettiği görüntüleri de program ekibiyle paylaştı. Görüntülerde Ayşe Kaya'nın, "Nevzat'a bana tabanca al diye para verdim, Abdurrahim'i vur dedim." dediği duyuluyordu.

Canlı Yayında Gerçekler Ortaya Çıkıyor

pihlbju.png

Drama dolu bu hikayede, Ayşe Kaya'nın yatalak eşi Abdurrahim Bey de canlı yayına katılarak, Ayşe Kaya ile ilgili hislerini açıkladı. Abdurrahim Bey, Ayşe Kaya'yı istemediğini ve onun yüzünü görmek istemediğini dile getirdi. Ayşe Kaya ise eşine olan sevgisini ve pişmanlığını, gönderdiği öpücüklerle ifade etmeye çalıştı.

Sonuç Ne Olacak?

Esra Erol'da programının bu bölümü, 30 yıllık bir kuma savaşının perde arkasını gözler önüne serdi. Aşk, ihanet ve yüzleşmenin bir araya geldiği bu dramatik hikaye, Abdurrahim'in kimi seçeceği sorusuyla izleyicileri merak içinde bıraktı.

Bu olay, Esra Erol'da programının tarihine damga vuran ve izleyicileri şaşkına çeviren bir an olarak kayıtlara geçti. Aşk, ihanet ve yüzleşmenin bir araya geldiği bu dramatik hikaye, Türkiye'nin dört bir yanındaki izleyiciler tarafından konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.