Esra Erol’da ‘evlilik vaadiyle’ dolandırıcılık iddiası

Esra Erol’da ‘evlilik vaadiyle’ dolandırıcılık iddiası
ATV’nin en çok izlenen programlarından Esra Erol’da bu hafta, Sakaryalı Samet Yılmaz’ın dolandırıcılığı ile çalkalandı. Yapılan sahtekarlık herkese yok artık dedirtti. İşte olayın tüm detayları…

Esra Erol’da bu hafta, Nurcan Hanım adında bir kadın, sevgilisi Samet Yılmaz’ın kanser olduğunu söyleyerek kendisini evlilik vaadiyle dolandırdığını iddia etti.

Programda şoke edici bir gelişme yaşandı: Samet Yılmaz’ın kanser hastalığıyla ilgili verdiği evrak ve raporların sahte olduğu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

SAMET YILMAZ’IN SAHTEKARLIĞI İFŞA OLDU

Nurcan Hanım, Samet Yılmaz’la hastanede çocuğunu tedavi ettirirken tanıştı. Samet Bey, kendi hastalığından ve kanser olduğundan bahsetti. İkili hastanede karşılaştıklarında aralarında duygusal bir yakınlaşma başladı. Bu yakınlaşma Nurcan Hanım’a pahalıya mal oldu. Samet Bey daha da ileri gitti ve kemoterapi tedavisi aldığını ve ilik nakli beklediğini bu yüzden acile çocuk yapmaları gerektiği yalanını söyledi. Nurcan Hanım kabul etti ve şu an ikilinin 18 aylık bir çocukları var.

Nurcan Hanım, Samet Bey’in evlilik süresince kanser hastalığının tüm belirtilerini gösterdiğini ve kemoterapiye gidiyorum bahanesiyle hastaneye kahve içmeye gittiğini ve saçlarını tıraş ederek kanser hastası gibi göründüğünü söyledi.

KAYINPEDER VE OĞLUNUN TARTIŞMASI

Samet Yılmaz’ın babası Engin Bey, stüdyoya gelerek gelininin torununu kaçırdığını ve nüfus kağıdını başkasının üzerine çıkardığını iddia etti. Mağdur olduğunu ve torununun nüfusunun düzeltilmesini istediğini söyledi. Ayrıca oğlunun yalancı olduğunu da ekledi.

Nurcan Hanım, kayınpederine oğlunun kanser olmadığını, onu rencide etmemek için söylemediğini ifade etti. Samet Yılmaz ise Nurcan’ı kaybetmemek için kanser hastası olduğunu söylediğini itiraf etti.

Önceki yayında kanser hastası olduğunu itiraf eden Samet Yılmaz, bu yayında telefonda programa bağlanarak hastanede olduğu için stüdyoya katılamadığını söyledi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 90 gün göğüs hastalıkları, 20 gün de nefroloji bölümünde kaldığını ve karantinada olduğunu açıkladı.

SAHTE EVRAKLAR VE RAPORLAR

Esra Erol, Samet Bey’in gitmiş olduğu laboratuvar merkezinin yetkilisi Erkan Bey ile telefonla bağlandı. Görüntüleme Merkezi Başkanı Erkan Bey, Samet Bey’in hastaneye verdiği evrak ve raporların sahte olduğunu, raporda şirkete ait olmayan logo ve onaylayan doktorun da varolmadığını, sahte bir rapor olduğunu ve emniyet ve savcılığa şikayette bulunduklarını açıkladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.