Esra Erol'da Dadı Meryem katil çıktı, yetmedi erkek çıktı!

Esra Erol'da Dadı Meryem katil çıktı, yetmedi erkek çıktı!
Dadı Meryem'in yaşadığı olaylar izleyicileri derinden sarsmaya devam ediyor. Esra Erol'un programında ortaya çıkan gerçekler, büyük bir şok etkisi yarattı.

Programa katılan Mehmet Altun'un, 6 yıllık eşiyle barışmak istemesi ve aldatma iddiaları, izleyicileri şaşırttı. Karısını defalarca aldattığını itiraf eden Mehmet Altun, evliliğinin sona ermesinde kayınpederini suçladı.

Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun ise eşinin son olarak çocuklarına bakıcılarıyla aldatmış olduğunu ifade etti.

Esra Erol, canlı yayında Dadı Meryem'e cinayet suçunu sorduğunda, Meryem cezaevinde olduğunu ve 9 yıl boyunca cinayet suçundan ceza yattığını itiraf etti. Ancak Meryem, olayın kazayla gerçekleştiğini savundu.

Esra Erol, olayın detaylarını anlatırken, 8 yaşındaki mağdurun ıslak bir zeminde gömülü halde bulunduğunu ve jandarmanın aramaları sonucu bu vahşi cinayetin aydınlatıldığını belirtti.

Dadı Meryem'in dikkat çeken bir başka detayı ise hapisten çıktıktan sonra cinsiyet değiştirmiş olmasıydı. Cinayeti işlediği dönemde erkek olan Meryem, hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği bilgisi izleyicileri derinden etkiledi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.