Erzurum Belediyesi Elit Damızlık Sürü Projesi ile Hayvancılıkta Kaliteyi Yükseltiyor

Erzurum Belediyesi Elit Damızlık Sürü Projesi ile Hayvancılıkta Kaliteyi Yükseltiyor
Erzurum Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Hayvansal Üretim Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Elit Damızlık Sürü Projesi ile hayvancılıkta kaliteyi yükseltmeye devam ediyor.

Erzurum Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Hayvansal Üretim Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Elit Damızlık Sürü Projesi ile hayvancılıkta kaliteyi yükseltmeye devam ediyor. Proje kapsamında, hayvanların bakımı ve tedavisi titizlikle sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Elit Damızlık Sürü Projemiz ile Erzurum'da hayvancılığın gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu proje ile hayvanlarımızın daha sağlıklı ve verimli olmasını sağlayarak, hem üreticilerimizin gelirini artırmayı hem de şehrimizin tarımsal kalkınmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Sekmen, proje kapsamında şu ana kadar 100'den fazla elit damızlık hayvanın ıslah edildiğini ve bu hayvanların üreticilere dağıtıldığını kaydetti. Başkan Sekmen, "Bu projeyle birlikte Erzurum'da hayvancılığın modernleşmesine ve gelişmesine önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.