Erim “Ağrı’ya 94 ruhunu yeniden getireceğiz”

Erim  “Ağrı’ya 94 ruhunu yeniden getireceğiz”
Yeniden Refah Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmetşafi Erim, Ağrı’da her geçen gün güçlendiklerini ve vatandaşlardan çok güzel tepkiler aldıklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Mehmetşafi Erim, çalışmaları ve seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Her geçen gün iddialarının arttığını ifade eden Başkan Adayı Erim “Seçimi kazanacağımıza olan inancımız her geçen gün artıyor. Ziyaretlerimizde partimize olan ilgi bizleri oldukça sevindiriyor. Allah’ın izniyle Ağrı’da 1994 yılında oluşan Milli Görüş ruhunu yeniden ortaya koyacağız. Halkımızın Milli Görüş Belediyeciliğini ne kadar çok özlediğini bire, bir görebiliyoruz. İnşallah birlikte başaracağız” dedi.

yrp3.jpg

Her geçen gün büyüyoruz!

Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’de olduğu gibi Ağrı’da da çığ gibi büyüdüğüne dikkat çeken Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmetşafi Erim “Ağrı ve ilçelerinde çok iyi arkadaşlarımız aday oldular. Hepsi birbirinden kıymetli ve iddialı. İnşallah başta Ağrı merkez olmak üzere tüm ilçelerimizde iddialı bir şekilde teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah ayak basmadık yer bırakmayacağız. Zafer inananlarındır ve bizler bu seçimi alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

yrp.jpg

yrp1.jpg

yrp2.jpg

yrp7.jpg

yrp4.jpg

yrp5.jpg

yrp8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.