Erat’tan adaylara sert eleştiri

Erat’tan adaylara sert eleştiri
Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Erat, Ağrı'da aşiretçiliğin yeniden hortladığını söyleyerek, bu yapılanın yanlış olduğunu söyledi.

Erat yaptığı yazılı açıklamada seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şuana kadar güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Erat "Şu anda 3 bağımsız toplamda 8 aday yarışıyor. Herkes şu anda kazanabilir. Nasip olduktan sonra her şey olur. Kimse kendini belediye başkanı olmadan bir şey zannetmesin. Kazanmadan toplumu dizayn etmeye çalışmayın. Onu sağa gönderip, diğerini sola göndermeye çalışmayın." dedi.

Aşiretçiliğin doğru olmadığını söyleyen Erat "Ben bu memleketin dengelerini ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu memlekette bakıyorum yeniden aşiretçiliği hortlatmaya çalışıyorlar. İnsan eksenli düşünsünler. Yok şu aşiret bu aşiret diyerek insanları ötekileştirmeyin. Ben bir garibansam, benim bu memlekette yaşama hakkım yok mu? Uzun yıllar burada hizmet eden insanlar var. Bozuk plak gibi konuşmasınlar. Siyasetin seviyesini yükseltsinler. Bu memleketin geleceğini bizler düşünmeliyiz" ifadelerini kullandı.

vvv1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.