Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak! Tarih belli oldu

Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak! Tarih belli oldu
Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri belirlendi. İkramiyeler, 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Bu yılki bayram ikramiyesi miktarı ise %50 artışla 3 bin liraya çıkarılmıştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından emeklilere yönelik Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödeme detaylarını paylaştı.

SSK kapsamında gelir ve aylık alan emeklilere, maaş ödeme günleri olan 17 ve 18'i için 2 Nisan, 19-22 arası için 3 Nisan, 23-26 arası için 4 Nisan'da ikramiyeleri yatırılacak.

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alan tüm emeklilere ödemeler 5 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alan emeklilere, maaş ödeme günleri olan 1 ve 2'si için 2 Nisan, 3-5 arası için ise 3-5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

Bakan Işıkhan, paylaşımında, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan arasında banka hesaplarına yatırılacaktır. Kıymetli emeklilerimiz ve aileleri için hayırlı, bereketli olmasını diliyorum." şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.