Emeklinin promosyon başvurusu başlıyor! Promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Emeklinin promosyon başvurusu başlıyor! Promosyon başvurusu nasıl yapılır?
Emekli banka promosyonları için bugün başvurular başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu bankalarının promosyon ödemelerinin 8 bin ila 12 bin liraya yükselteceğini açıklamış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da başvuru tarihini

Bugün itibariyle emekliler, banka promosyonları için başvurularını gerçekleştirmeye başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'ta promosyon ödemelerinin 8 ila 12 bin liraya kadar yükseltileceği açıklandı. Peki, promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Maaş yatırma ve çekme ile ilgili bir kısıtlama söz konusu olmazsa emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan çekebiliyor. Maaşlarını taşımak isteyenlerin bankaya bildirim yapması gerekiyor. Başvuru banka şubelerinden yapılabildiği gibi e-Devlet üzerinden de yapılabiliyor.

Daha avantajlı bir promosyon olması halinde taahhüt süresini geçirmeden banka değişikliği yapmak da mümkün. Fakat mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınır, geri kalan ise iade edilir.

2024 yılında emekli promosyon tutarları ve hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği hakkında detaylı bilgi edinmek için "2024 EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI (Akbank, Garanti, İş Bankası ve Diğer Bankalar) Hangi banka en yüksek promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyon veren bankalar" isimli içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.