Emeklilere Dev İkramiye Müjdesi! Kurban Bayramı'nda Ne Kadar İkramiye Verilecek?

Emeklilere Dev İkramiye Müjdesi! Kurban Bayramı'nda Ne Kadar İkramiye Verilecek?
AK Parti'den emeklilere seçim öncesi müjdeli haber geldi! Milyonlarca emekliyi sevindirecek ikramiye artışı için çalışmalar başladı. A Haber'de katıldığı canlı yayında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere sözü

AK Parti'den emeklilere seçim öncesi müjdeli haber geldi! Milyonlarca emekliyi sevindirecek ikramiye artışı için çalışmalar başladı. A Haber'de katıldığı canlı yayında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere sözü olduğunu ve Kurban Bayramı ikramiyelerinde artış olacağını sinyalini verdi.

Emeklilere Kurban Bayramı'nda 5000 TL İkramiye Beklentisi

Şu anda 3000 TL olan bayram ikramiyelerinin 5000 TL'ye yükseltilmesi için çalışmalar yapılıyor. Emekliler, Kurban Bayramı'nda 5000 TL ikramiye almayı umut ediyor.

Mustafa Şen: "Devlet Vatandaşına Sahip Çıkıyor"

A Haber'de canlı yayına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Şen, devletin vatandaşına destek olma konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "Devletin elinde ne varsa vatandaşına vermekten çekinmiyor" dedi.

Temmuz Ayı Öncesi Önemli Çalışmalar Yapılacak

Şen, Temmuz ayı öncesinde emekliler için bir dizi çalışma yapılacağını da duyurdu. Bu çalışmalar kapsamında emekli maaşlarına ek zam yapılması da değerlendiriliyor.

Emeklilere Ek Zam Var mı?

AK Parti'den gelen bu açıklamalar emeklilerde "Ek zam var mı?" sorusunu akla getirdi. Şen, bu sorunun cevabını net bir şekilde vermese de, Temmuz ayı öncesinde emekliler için önemli bir gelişme yaşanacağı sinyalini verdi.

Kurban Bayramı İkramiyeleri Ne Kadar Olacak?

Henüz Kurban Bayramı ikramiyelerine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat AK Parti'den gelen bu müjdeli haber sonrası emeklilerin beklentisi 5000 TL yönünde.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum