Emekliler Toplansın! Erdoğan O Ayı İşaret Etti

Emekliler Toplansın! Erdoğan O Ayı İşaret Etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Temmuz Ayındaki Emekli Maaşlarıyla İlgili Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili olarak Bursa'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, emeklilerle ilgili Temmuz ayını işaret ederek, "Yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız." ifadelerini kullandı. Yaşadığı sıkıntılardan dolayı sitemlerini dile getiren her vatandaşın sonuna kadar haklı olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar arasında şunlar yer aldı:

  • "Bugün Bursa'da katılım, 90 bin. Durmak yok, yola devam. Pazar günü inşallah sandıkları gümbür gümbür patlatacağız. Bursa'yla birlikte Türkiye Yüzyılına hazırlanıyoruz."

  • "Her seçim döneminde aynı senaryoyu devreye soktular. Milletimizle bir olup tüm bu oyunları birer birer bozduk. Kimi tuzakları geçtiğimiz mayısta olduğu gibi sandıkta hüsrana uğrattık."

  • "Ülkemiz muhalefetinin anlamadığı, anlamak istemediği, anlasa bile önemsemediği hakikat işte budur. İhtirasları öylesine gözlerini bürümüş durumda ki ülkenin ve milletin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döşemekten çekinmiyorlar."

  • "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız."

Erdoğan, konuşmasında ayrıca muhalefeti eleştirerek ihtirasları yüzünden PKK'ya ve FETÖ'ye göz kırptıklarını söyledi. Ayrıca, emekli maaşlarındaki ara artış istekleri ve diğer sıkıntılar konusunda sitem eden her vatandaşın haklı olduğunu vurguladı ve bu kayıpların nasıl telafi edileceğini daha çok çalışarak ve üreterek yapacaklarını belirtti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.