Ekrem Çelebi Amatör Spor Camiası İle Bir Araya Geldi

Ekrem Çelebi Amatör Spor Camiası İle Bir Araya Geldi
AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, amatör spor camiası ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda bir araya gelerek, spor camiasının sorunlarını dinledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız’ında, Çelebi’ye eşlik ettiği programa Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri, spor taban birlikleri ve spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri bir araya geldi

 

Programda spor kulüpleri yeni semt sahası, sporcuların ücretsiz ulaşımı, spor toto desteklerinin arttırılması ve spor kulüplerine idari ofis çalışmasının yapılmasını talep ettiler.

 

Talepleri dinleyen Çelebi, amatör kulüplerin ülke sporunun harcı olduğunu dile getirerek “ Sizler bizim için önemli bir camiasınız. Çocuklarımızın spor yapmaları için çaba sarf eden böyle bir topluluğun talepleri elbette ki bizler için çok kıymetli. Bana geçmişte spor tesisine yönelik taleplerinizi iletiyordunuz. Çamur sahalarda oynuyoruz ne olur sentetik saha yapın, aydınlatmalar yok aydınlatma yapın, soyunma odası ihtiyacımız var soyunma odası yapı, tartan pistimiz eskidi pist yapın gibi sorunların hepsini birlikte aştık. Şimdi ise sporcu kaynağınız olan çocuklarımız için spor malzemesi, kurumsal kimliğiniz için idari ofisler, deplasmanlar ve antrenmanlar için ulaşım desteği istiyorsunuz. Bu kadar büyük spor yatırımı yapılan Ağrı’da bu sorunlarınızı çözmek daha kolay. Sayın Valimiz ile birlikte sizlerin bu sorunlarını çözeceğiz. Yeterki sizler bu azminizden, çocuklarımıza zaman ayırıp onlara spor yaptırmaktan vazgeçmeyin.” dedi.

Program sonunda ASKF Başkanı Erkan Kösedağ tarafından, Milletvekili Çelebi’ye A Milli Takım forması hediye edildi. 

whatsapp-image-2022-04-30-at-00-13-02-2.jpegwhatsapp-image-2022-04-30-at-00-13-02-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir