Eğitim Bir-Sen, Ağrı'da yeniden yetkili sendika oldu

Eğitim Bir-Sen, Ağrı'da yeniden yetkili sendika oldu
Eğitim Bir-Sen, Ağrı'da faaliyet gösteren eğitim sendikaları arasında yapılan seçimde yeniden yetkili sendika seçildi.

Eğitim Bir-Sen, Ağrı'da faaliyet gösteren eğitim sendikaları arasında yapılan seçimde yeniden yetkili sendika seçildi.

Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İbrahim Çeçen Üniversitesinde toplam 2 bin 906 üyeyle yeniden yetkili sendika seçildiklerini söyledi.

Eğitimci Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulan sendikalarının istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü ifade eden Gümüşer,"İstikrarlı yürüyüşün beraberinde oluşan gelenek bozulmamıştır. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar sonucu ilimiz merkezinde ve tüm ilçelerimizde yetkili sendika olmayı başardık. Kurulduğu günden itibaren değerlerin izinde yola çıkarak kamuda örgütlenmede yeni bir dil, yeni bir anlayış, yeni bir yaklaşım sergileyerek 17 yıllık geleneği bozmadan her türlü fitne algı ve iftiralara rağmen, taş gibi iradesiyle bize gönül verenlere, hakikate ve olgulara duydukları güvenden dolayı tüm üyelerimize, teşkilatlarımıza şükranlarımızı sunar, kuruluşundan bugüne emek ve ömür verenlere teşekkür ederiz"dedi.

Gümüşer, yeni dönemde de eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

img-20230526-wa0031.jpgimg-20230526-wa0033.jpgimg-20230526-wa0034.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.