Dursun Özbek'ten flaş açıklama

Dursun Özbek'ten flaş açıklama
Galatasaray'ın eski başkanı ve yeni başkan adayı Dursun Özbek takımda üretime önem verdiklerini ve Galatasaray'ın başarılı olması için çok çalışacaklarını söyledi.

Galatasaray’da yarın yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, iftar yemeğinde üyelerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Özbek, “Futbol takımımız şampiyon oldu. Hepimizi çok mutlu etti. 21. şampiyonluk Galatasaraya çok yakıştı. Aynı zamanda kız basketçilerimiz ve tekerlekli sandalye takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Hepsine cani gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Biz üretmek için geliyoruz”

Galatasaray’da seçimlerin bayram havasında geçtiğine vurgu yapan Özbek, “Yarın bir seçim var. Seçim demokrasinin gereğidir. Galatasaray her anında demokrasiyi yaşamış bir kurumdur. Biz de etik değerlerimizde bağlı olarak yarınki seçimlere gidiyoruz. Seçimler Galatasaray için bayram niteliğindedir. Bu sefer 4 aday yarışacak. Katılımın yüksek olacağını düşünüyorum. Nostaljik bir durum olacak. Tabii seçimde yarışacak olanların birer amacı var. Ama ortak payda Galatasaray’a hizmet. Her adayın hizmette farklı düşünceleri olabilir. Bu da Galatasaray’daki demokrasinin bir sonucu. Farklı düşünceler Galatasaray’da üretim açısından çoğalmayı getiriyor. Ben ve arkadaşlarım üretmek için geliyoruz. Biz Galatasaray’ı ileriye taşımak, çocuklarımıza bırakmak için üreterek büyütme yolunda fikir birliğine vardık. Her konuda, her seviyede üretimin sonucunda Galatasaray’ın esas konusu olan sportif başarıda kalmak. Mali bağımsızlığı yakalamak. Biz güzel takım kurduk, şampiyonluktan 50 milyon TL geldi. Sponsorluklar geldi. İşte üretmekten kastım bu. Mevcutlarımız içinde kaldıraç olacak konular varsa Galatasaray’ın sürdürebilir başarısı için kullanmamız lazım. Emlak konuttan gelecek dünya kadar paramız var. Böyle devam ederse Galatasaray’ın borcunun sıfıra yaklaştığını görmemiz çok kolay. Yeter ki üreterek büyümeyi bilelim. Galatasaray’ın bu şekilde birçok problemleri çözmesi mümkün. Olayların başlangıcını iyi analiz etmek gerek. Yarın kim seçilirse seçilsin bu projeler Galatasaray için. Alsınlar kullansınlar. Neticede her şey Galatasaray’ın büyümesi için” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.