Drift Atmaktan 300 Bin TL Ceza Yiyen Genç Feci Şekilde Can Verdi

Drift Atmaktan 300 Bin TL Ceza Yiyen Genç Feci Şekilde Can Verdi
Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, 30 yaşındaki Metin Türk'ün hayatını kaybettiği bildirildi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, 30 yaşındaki Metin Türk'ün hayatını kaybettiği bildirildi. Metin Türk, yönetimindeki kamyonetin kontrolünü kaybederek kaldırıma çarpması sonucu aracın takla atmasıyla ağır yaralanmış ve kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Olayın ardından yapılan törenle Metin Türk, son yolculuğuna uğurlandı. Kazayla ilgili detaylar incelendiğinde, Metin Türk'ün geçmişte trafik kurallarını ihlal ettiği ve özellikle drift yapma eylemi nedeniyle geçen yıl farklı zamanlarda toplamda yaklaşık 300 bin Türk Lirası tutarında cezai işlem uygulandığı belirlendi. Ayrıca, bu ihlallerin sonucunda Türk'ün sürücü belgesine süresiz olarak el konulduğu da ortaya çıktı.

Yaralıların Tedavileri Sürüyor

Dün sabah, Ordu'nun Ünye ilçesi İnkur Mahallesi'nde trajik bir trafik kazası yaşandı. 52 AK 090 plaka numarasına sahip kamyonetiyle yola çıkan Metin Türk, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet, kaldırıma çarpması sonucu takla atarak ağır bir kaza gerçekleşti. Kazanın şiddeti, olay yerine hızla sağlık ekiplerinin ve yardım görevlilerinin sevk edilmesine neden oldu. Kazada, sürücü Metin Türk'ün yanı sıra yanında bulunan annesi Emine Türk, Ali Cuni ve Dursun Cuni de yaralandı.

Yaralılar, derhal Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada, sağlık ekipleri tarafından Metin Türk'e acil müdahalede bulunuldu. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen Metin Türk'ün hayatını kurtarmak mümkün olmadı. Diğer yaralıların tedavileri hastanede devam ederken, bu kaza, yerel toplulukta derin bir üzüntüye neden oldu. Kazanın ardından yetkililer, trafik güvenliği konusunda ek önlemler alınması ve benzer trajedilerin önlenmesi için çalışmaların hızlandırılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.