Doğubayazıt’ta herkes alana indi

Doğubayazıt’ta herkes alana indi
Doğubayazıt Belediyesi tüm meclis üyeleri alana inerek, hem sorunları dinliyor hem de yapılacak olan projeler hakkında vatandaştan görüş alıyor.

Doğubayazıt Belediyesi tüm meclis üyeleri alana inerek, hem sorunları dinliyor hem de yapılacak olan projeler hakkında vatandaştan görüş alıyor.

Doğubayazıt’ta vatandaşların yaşadığı sorun ve sıkıntıları yakından öğrenmek isteyen Doğubayazıt Belediye Eş Başkanı Başkanı Kenan Alkan ve Aygül Aşan tüm belediye meclis üyeleri ile birlikte mahallelere giderek halkın sorunlarını dinliyorlar. Yeni yapılacak projeleri vatandaşlara anlatan meclis üyeleri görüş ve önerileri alarak belediye başkanı Alkan’a iletiyorlar.

dog.jpeg

Sorunları yerinde tespit edeceğiz

Doğubayazıt’ta yaşanan tüm sorun ve sıkıntıları yerinde tespit ederek, yerinde çözüm bulacaklarını ifade eden Doğubayazıt Belediye Başkanı Kenan Alkan, bu nedenle belediye yönetimi olarak topyekün Alana inmek zorunda olduklarını söyledi. Halkla iç, içe olarak belediyeyi yöneteceklerini ifade eden Başkan Alkan “Belediye meclis üyelerimizin mahallelere yaptıkları ziyaretler, sorunların doğrudan kaynağında tespit edilmesine olanak tanımaktadır. Yapılan bu ziyaretler esnasında, mahalle sakinlerinin görüşleri ve problemleri doğrudan dinlenmekte ve yaşadıkları sorunlarla ilgili bilgi alınmaktadır. Bu sayede, sorunların çözümü için gereken adımlar hızla belirlenebilmektedir” dedi.

dog1-001.jpeg

Park, Çevre Yolu, ve Alt Yapı Çalışmaları

Doğubayazıt’ta yeşilin artması ve alt yapı sorununun bitmesi noktasında çalışmalar yürüttüklerini belirten Doğubayazıt Belediye Başkanı Kenan Alkan “İlçemizin en önemli sorunlarından biri park, çevre yolu ve alt yapı sorunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu alanlardaki çalışmalar, mahallelerin daha yaşanabilir hale gelmesi için elzemdir. Üyeler, bu konudaki çalışmaları titizlikle yakından takip etmekte ve bu altyapıların güçlendirilmesi için öneriler geliştirmektedir.

Doğubayazıt'ın kalkınması, sadece mevcut sorunların çözülmesiyle sınırlı kalmamalıdır. Belediye Yönetimimiz sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda, uzun vadeli projeler geliştirmeye de odaklanmaktadır. Bu projeler, çevresel sürdürülebilirliği ve sosyal refahı artırmayı hedeflemekte olup, Doğubayazıt'ın geleceğini şekillendirme potansiyeline ve refah seviesine ulaştırmaya kararlıyız ve halkımızla beraber kadim şehri yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum