Doğubayazıt Belediyesi, 700 Öğrencinin YKS Ücretlerini Tamamen Ödedi!

Doğubayazıt Belediyesi, 700 Öğrencinin YKS Ücretlerini Tamamen Ödedi!
Doğubayazıt Belediyesi, 700 Öğrencinin YKS Ücretlerini Tamamen Ödedi!

Doğubayazıt Belediyesi, eğitim alanında sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Mevcut Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Yıldız Acar liderliğinde, 700 öğrencinin YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ücretlerini karşıladı.

Yıldız Acar'dan Eğitime Destek

Belediye Başkanı Yıldız Acar, görev süresi boyunca eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Maddi imkanı olmayan öğrenciler için büyük bir destek olan YKS ücretlerini karşılama girişimi, öğrencilere umut ve motivasyon sağlıyor.

Sosyal Sorumluluk Projesi

Her yıl geleneksel hale gelen bu destek, Doğubayazıt Belediyesi'nin eğitime ve gençlere olan bağlılığını vurguluyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarında karşılaştıkları maddi zorlukları azaltmak amacıyla yapılan bu sosyal sorumluluk projesi, toplumun genelinde olumlu yankı uyandırıyor.

Gençlerin Geleceğine Yatırım

Yıldız Acar, gençlerin eğitimlerine verdiği önemin altını bir kez daha çizdi. Öğrencilerin geleceğine yapılan bu yatırımın, ileride topluma daha faydalı bireyler olarak geri dönmesi bekleniyor.

Süregelen Destek

Doğubayazıt Belediyesi, eğitim alanındaki bu destekleriyle gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Acar yönetimindeki belediye, önümüzdeki dönemde de eğitim projeleriyle gençlerin yanında olmayı sürdürecek.

Kaynak:ÇETİN BAYDAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum