Diyadin Belediyesi’nden çocuklara Ramazan sürprizi

Diyadin Belediyesi’nden çocuklara Ramazan sürprizi
Diyadin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Ramazan ayı dolayısıyla çocukların için "Ramazan Günlüğüm" projesi kapsamında Ramazan çantası hazırlandı

İlköğretim 2,3,4,5,6,7 ve 8. sınıflara yönelik hazırlanan ve içerisinde, Ramazan Günlüğü, Kalemi ve Hadis Kitapçığı bulunan Ramazan çantaları, Ramazan ayı öncesi çocuklara Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı’nın da katılımıyla düzenlenen etkinlikle dağıtıldı.

Çocukların koronavirüs salgını nedeniyle iki Ramazan ayında, Ramazan coşkusundan mahrum kaldıklarını belirten İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, çocukları "Ramazan Çantası" ile bir nebze de olsa sevindirmek istediklerini söyledi.

Balcı yaptığı açıklamada: "Ramazan Ayı, Teravih Namazı, Kadir Gecesi, iftar ve sahur sofraları ve daha nice manevi güzellikleriyle birçok değere sahip. Bu değerlerimizi, geleneklerimizi ve dini bilgilerimizi çocuklarımıza da aktarmak adına Diyadin Belediyesi olarak çocuklarımızın sevincine, heyecanına ortak olmak için eğlence ve sürpriz dolu, öğretici nitelikte Ramazan Çantalarımızı hazırlattık. Bu vesileyle de değerlerimize sahip çıkarak birlik ve beraberlik içerisinde doya doya yaşayacağımız ve bayramlaşma sevinci ile sonlandıracağımız bir Ramazan Ayı diliyorum” dedi.

Ramazan Çantası dağıtım etkinliği Balcı’nın öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.whatsapp-image-2021-04-14-at-14.05.37-(2).jpegwhatsapp-image-2021-04-14-at-14.05.37.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.