Dikkat Halkbank Müşterileri! 750 TL İade Fırsatı Kaçırmayın, Hesabı Olmayanlar Pişman Olacak!

Dikkat Halkbank Müşterileri! 750 TL İade Fırsatı Kaçırmayın, Hesabı Olmayanlar Pişman Olacak!
Halkbank'tan Önemli Duyuru: 750 TL'lik Para İadeleri Başladı!

Halkbank, Mart 2024 kampanyası kapsamında hesabı olan müşterilere acil bir uyarıda bulundu. 1 Mart 2024'ten itibaren başlayan kampanya, 31 Mart'a kadar devam edecek ve yurt içi gıda ve market sektörlerinde yapılan tek seferlik işlemleri kapsayacak. Kampanya kapsamında, 5 bin TL üzeri harcamalarda müşterilere toplamda 750 TL parafpara verilecek.

Kampanya Detayları ve Başvuru Şartları

Halkbank'ın Mart 2024 kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin, gıda veya market alışverişlerinde kullanılan Paraf ticari kredi kartlarının son 6 hanesini 3404'e SMS göndermeleri veya Paraf Mobil uygulamasından "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları gerekiyor. Bu işlemle birlikte Halkbank sisteminde kayıt olunacak ve kampanyadan yararlanma hakkı kazanılacak.

Kampanyaya Katılım Ücretsiz!

Kampanyaya katılmak için gönderilen kısa mesajlar operatörler tarafından ücretsiz olarak kabul edilecek. Halkbank, müşterilerinin kampanyaya katılırken herhangi bir ücret ödememesini sağlayacak.

Hangi Kartlar Kampanyaya Dahil?

Halkbank'ın paylaştığı bilgilere göre, Paraf Business, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın, Paraf Üreten Kadın Troy, Paraf Esnaf Troy, Paraf KOBİ Troy, Paraf KOBİ Eczacı Troy ve Paraf Business Troy ticari kredi kartları kampanyaya dahil edildi. Bu kartlara sahip olan müşteriler de kampanyadan yararlanabilecekler.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.