Dikkat! Ağrı'da bunu yapana 3 bin 150 lira para cezası kesiliyor

Dikkat! Ağrı'da bunu yapana 3 bin 150 lira para cezası kesiliyor
Ağrı'da karantina kurallarını ihlal ederek vatandaşların hayatını riske atan bir vatandaşa 3 bin 150 lira para cezası verildi.

Artan yeni tip koronavirüs vakaları ile birlikte pozitif veya temaslı olduğu belirlenen kişiler karantinaya alınıyor. Ancak karantinada kalması gerekirken kendini karantinaya almayan ve dışarı çıkan vatandaşlara yasal yaptırımlar gereği 3 bin 150 lira para cezası kesiliyor. Ağrı Valiliği bünyesinde denetimlerini yapan görevli personeller tarafından yapılan denetimler sırasında, karantinada olması gerekirken dışarıya çıkarak halkın arasına karıştığı tespit edilen bir vatandaşa 3 bin 150 lira para cezası verildi. 
Ağrı Valiliği tarafından yürütülen çalışmalar hakkında sosyal medyada yapılan açıklamaya göre bugün 200 personelin katılımıyla 540 iş yeri denetlendi. 
Valilik tarafından yapılan açıklamanın devamında ise 379 personelden oluşan Emniyet, Jandarma ve Trafik ekipleri de 65 ticari taksi ile 172 toplu taşıma aracının denetlendiği bildirildi. Kent merkezinin genelinde gerçekleştirilen denetimler neticesinde karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle bir vatandaşa 3 bin 150 lira para cezası uygulandı. 

ej-vmr1xyay0fs-.jpgej-u7vmxkautzon.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.