Didem Özel Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Özgür Özel’in Eşi Didem Özel; Mesleği ve Biyografisi

Didem Özel Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Özgür Özel’in Eşi Didem Özel; Mesleği ve Biyografisi
CHP Lideri Özgür Özel’in eşi Didem Özel’in hayatı son günlerde merak konusu oldu. Didem Özel’in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Didem Özel kimdir aslen nereli? Özgür Özel'in eşi Didem Özel kaç yaşında ne iş yapıyor? İşte detaylar…

CHP Lideri Özgür Özel’in eşi Didem Özel’in hayatı son günlerde merak konusu oldu. Didem Özel’in hayatı araştırılmaya başlandı. 21 Eylül 1974 tarihinde Manisa'da Talat ve Şükran Özel çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelen Özgür Özel, Bornova Anadolu Lisesi Almanca Bölümü ve Manisa Lisesinde tamamlamasının ardından 1997 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Mesleği eczacılık olan CHP Lideri Özgür, özel eşi Didem Özel ile 19 yaşında, üniversite yıllarında tanışan çiftin arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüş ve evlilik kararı almışlar.

didem-ozel-kimdir-aslen-nereli-ozgur-ozelin-esi-didem-ozel-kac-yasinda-ne-is-yapiyor-1.jpg

Özgür Özel verdiği bir röportajda Didem Özel ile tanışmalarını söyle anlatıyor

“Mühendis olmak istiyordum. Matematiğe ilgim vardı. Fakat babamın tercihiyle eczacı oldum. Yeniden sınava girerim diye düşündüm ama eczacılık fakültesine girdikten bir yıl sonra, 19 yaşımda eşim Didem ile tanıştım. 1993'ten beri birlikteyiz. Didem'i görünce üniversite sınavına bir daha girmeyi unuttum. Eczacılıkta beni tutan ikinci şey de bu alanın, önemli bir mücadele alanı olduğunu gördüm.”

Aşık olup evlenen Özgür-Didem Özel çiftinin bir de İpek adında kızları bulunmaktadır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.