DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, İl Kongresi İçin Ağrı’da

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, İl Kongresi İçin Ağrı’da
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 1´inci Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Ağrı’ya geldi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 1’inci Olağan İl Kongresi için geldiği Ağrı’da İl Başkanı Murat Dağtekin ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. İlk olarak partisinin il başkanlığı açılışını yapan Babacan, daha sonra İl Kültür ve Kongre Merkezinde vatandaşlarla ile bir araya geldi.

Ali Babacan, İl Kültür ve Kongre Merkezinde yaptığı açıklamada Ağrı’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “ Hz. Nuh’un insanlığı yaydığı kadim topraklardan, tarihi ve heybeti ile dillere destan Ağrı Dağı’nın gölgesinden, Ahmed-i Hani’nin ayak izleri ile örtülü topraklardan herkese seslenmekten büyük mutluluk duyuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Eşitlik için kurdukları parti ile yolculuğa başladıklarını belirten DEVA Partisi Genel Başkan’ı Ali Babacan, “Biz 9 Mart’ta ülkemizin her renklerinden kadrolarımızla partimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. Eşitlik için, özgürlük için, adalet ve refah için yolculuğumuza başladık.” şeklinde konuştu.


whatsapp-image-2020-11-17-at-16.36.03.jpegwhatsapp-image-2020-11-17-at-16.36.03-(3).jpegwhatsapp-image-2020-11-17-at-16.36.03-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.