DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti
Demokrasi ve Atılım Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin, 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde aday olabilmek için il başkanlığı görevinden istifa etti.

Dağtekin istifasına ilişkin yaptığı basın açıklamasında: “ 20.07.2020 yılında büyük bir onur ve gurur duyarak Kurucu İl Başkanı sıfatı ile başladığım siyaset hayatımda Deva Partisi ve Deva kelimesi bir mihenk taşı olmuştur. Uzun bir süre zarfında yapmaya çalıştığım ve iyi noktalara getirmek için var gücümle her türlü maddi ve manevi zorluluklara karşı dik durmaya deva duruşu sergilemeye özen gösterdim. Görev bilincinin ve fedakârlık anlayışının önemli olduğu deva partisinin temsilcisi olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Siyaset hayatıma ülkenin en nitelikli ve güzel partisiyle başladığım için mutluyum. Makamların gelip geçici olduğunu önemli olan katkı sağlamanın ve olduğu nokta da faydalı olmanın önemini Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan beyden öğrendim. Bu süreçte partimde kalben, aklen ve imkânlarım ile partimle beraber olacağımın bilinmesini isterim.

Burada amaçladığım partinin Ağrı’da ve ülkede katkının daha fazla olacağı bir ortamın geliştirilmesi ve değişim rüzgârının artmasıdır. Bu rüzgârı daha ileri noktaya taşınma anlayışı ile hareket edeceğimi belirtmek isterim. 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Ülkenin ve kentimizin içinde bulunduğu durumdan daha müreffeh bir noktaya taşımanın öncelikli görevimiz olduğunu belirterek 28.Dönem Milletvekili seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevimden istifa ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.