Çocuklara tablet hediye eden Canşi'ye "Eğitime Hizmet Ödülü" verildi

Çocuklara tablet hediye eden Canşi'ye "Eğitime Hizmet Ödülü" verildi
Ağrı'da, öğretmenler ile hayırseverler arasında köprü görevi görerek yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmasını sağlayarak köy çocuklarını tabletle tanıştıran Cafer Canşi’ye Ağrı Sivil Toplum Platformundan “Eğitime Hizmet Ödülü” verildi.

Ağrılı Cafer Canşi, hayırseverlerin de desteğiyle temin ettiği tabletleri, en uzak köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırarak onların yüzünü güldürmüş, bu çalışma tüm ulusal kanallarda yer almıştı.

 

Ağrı Sivil Toplum Platformu, "Köy Okulları Yardım Projesi" isimli çalışmayı 2020 yılının “Eğitime Hizmet Ödülü” olarak değerlendirerek, Canşi’yi paket ile ödüllendirdi.

 

Astop Başkanı Av.Mehmet Salih Aydın, Daskef Başkanı Kenan Çetin ve ASKF Başkanı Erkan Kösedağ’ın ziyaret ettiği Cafer Canşi “ İlimizde köylerde yaşayan engelli, yetim, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerin uzaktan eğitim ile teknolojiden mahrum kalmamaları için sosyal medyadan tablet kampanyası başlatmıştım. Hayırseverlerden temin ettiğimiz 185 tableti köy çocuklarına ulaştırdık.  Herkesi projemize destek olmaya bekliyoruz. Ağrı’da ki STK’lara teşekkür ediyorum. Benim için çok anlamlı bir plaket oldu” dedi.

 

ASTOP Başkanı Av.Mehmet Salih Aydın ise “ Güzel çalışmalar yapan iyi yürekli insanları ödüllendirmek, onları çalışmalarında teşvik etmek çok önemli bir olay. Platform olarak toplumun her kesiminden insanlarımızı ilgilendiren bir çalışma yaptık. İyi ve güzel örnekleri ödüllendirmek istiyoruz. Cafer Canşi’de Eğitime Destek Ödülüne layık görülen bir isim oldu. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir