CHP heyeti geleneksel siyasi partiler arası bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi

CHP heyeti geleneksel siyasi partiler arası bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi
Geleneksel olarak gerçekleştirilen siyasi partiler arası bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bayramlaşma heyeti, AK Parti, DSP,...

Geleneksel olarak gerçekleştirilen siyasi partiler arası bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bayramlaşma heyeti, AK Parti, DSP, Vatan Partisi, HDP, İYİ Parti, BBP, DP, MHP, Saadet Partisi, ANAP, Genç Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Yeniden Refah Partisi ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

Geleneksel olarak gerçekleştirilen siyasi partiler arası bayramlaşma ziyaretleri, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci nedeniyle, bu Ramazan Bayramı'nda da "Video Konferans Yöntemi" ile gerçekleştirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer ile Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir'den oluşan CHP Bayramlaşma Heyeti, siyasi partiler arası bayramlaşma programı kapsamında; AK Parti, DSP, Vatan Partisi, HDP, İYİ Parti, BBP, DP, MHP, Saadet Partisi, ANAP, Genç Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Yeniden Refah Partisi ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

(Mustafa Cenik - Engin Yağcı/ İHA)

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir