Cemil Tugay kimdir? Cemil Tugay nereli ve kaç yaşında?

Cemil Tugay kimdir? Cemil Tugay nereli ve kaç yaşında?
İnternet araştırmalarında gündem olan isimlerden bir tanesi Cemil Tugay'ın kim olduğu araştırılıyor. Peki, Cemil Tugay kimdir?

İzmir'in 1967 yılında doğan Cemil Tugay, lise eğitimini İzmir İnönü Lisesi'nde tamamladıktan sonra 1983 yılında mezun oldu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 1983-1989 yılları arasında eğitim aldı ve mecburi hizmet kapsamında Çorum ve İzmir Tire'de pratisyen hekim olarak görev yaptı.

1993-2000 yılları arasında Ankara Numune Hastanesi ve İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi'nde Plastik Cerrahi alanında ihtisasını tamamlayarak, 2000 yılında uzman doktor unvanını aldı. Ayrıca, 1997 yılında ABD, Cleveland Klinik'te kısa bir süre "research fellow" olarak çalıştı. Plastik Cerrah olarak kariyerine devam eden Tugay, 2009 yılında Karşıyaka'da serbest hekimlik yapmaya başlayarak bu görevini sürdürmektedir.

Cemil Tugay, 2010 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılarak siyasi arenada aktif rol almaya başlamıştır. 2011 yılında CHP İzmir İl BYKP sağlık komisyon üyesi olarak parti çalışmalarına katıldı. 2012-2016 yılları arasında İzmir Tabip Odası Özel Hekimlik Komisyon Başkanlığı, Türk Tabipler Birliği Özel Hekimlik Kolu yürütme kurulu üyeliği ve 2 dönem TTB Kol başkanlığı görevlerinde bulundu.

Aynı zamanda 2013-2014 yıllarında CHP İzmir il ARGE Kurulu üyeliği ve başkanlığı görevlerini üstlenen Tugay, 2014 yılında Karşıyaka Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği görevini üstlendi. 2015 yılında CHP Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu'nda Bilişim Sorumlusu olarak görev aldı. 2016 yılında Türk Plastik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Cemil Tugay, evli ve üç çocuk babasıdır. Ayrıca, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den İzmir İli, Karşıyaka İlçesi Belediye Başkan adayı olarak seçmen karşısına çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.