Çaykur 1072 işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır?

Çaykur 1072 işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır?
İşçi alım duyuruları yakından takip ediliyor. İşçi alımları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken son olarak Çaykur, 1072 personel alımı ilanı yayımlamıştı.

Çaykur 1072 işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır? - Yeni iş alanlarını takip edenler Çaykur tarafından yayımlanan ilanla beraber araştırmalarına hız verdi. Çaykur'un personel alımı yapacağının öğrenilmesi ile beraber detaylar merak konusu olurken ilanda bin 72 kişiye istihdam sağlanacağı bildirildi.

Çaykur firmasına ait Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'da faaliyet gösteren fabrikalarda çalıştırılmak üzere 930 beden işçisi 70 çay eksperi, 55 engelli işçi, 17 eski hükümlü olmak üzere toplamda bin 72 mevsimlik işçi alımı yapılacak. Çaykur bin 72 işçi alımı başvuruları hakkında detaylar araştırma konusu olurken vatandaşlar da ‘’Çaykur 1072 işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

ÇAYKUR 1072 İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Çaykur bin 72 işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden bugün itibariyle alınmaya başlandı. Çaykur bin 72 işçi alımı başvuruları 26 - 30 Nisan tarihleri arasında alınacak.

Çaykur bünyesinde olan fabrikalarda çalıştırılacak olan 930 beden işçisi, 70 çay eksperi ve 55 engelli geçici işçi ve 17 eski hükümlü geçici işçi alımı yapılacağı ifade edilirken başvurular İŞKUR, ALO 170 ve e-Devlet üzerinden alınacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekilişi noter huzurunda 14 Mayıs 2024 Salı günü gerçekleştirilecek. 09:00'da başlayacak kura çekimi Rize Gençlik Merkezi Salonunda yapılacak. Bu çerçevede başvurularınızı belirtilen adresler üzerinden 30 Nisan'a kadar gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.