Burak Tolunay Sekin Kimdir, Hangi Takımda Oynuyor?

Burak Tolunay Sekin Kimdir, Hangi Takımda Oynuyor?
"Şehit Polis Fethi Sekin'in Oğlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray'a Transfer Oldu: Babasının Hayalini Gerçekleştiriyor"

İzmir'de 2017 yılında adliyeye yapılan terör saldırılarında kahramanca hayatlarını kaybeden polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, futbol kariyerine Galatasaray'da devam etmek üzere Altay'dan transfer oldu.

Futbolculuk kariyerine Altay'ın 18 yaşında başlayan santrforu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray'ın U19 takımına transfer olma hayalini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile sözleşme imzalayan genç yetenek, bu adımla hem kendi spor kariyerine değer katıyor hem de şehit babasının hayalini gerçekleştiriyor.

Burak Tolunay Sekin, daha önce bir röportajda Galatasaray'a özel bağlılığı dile getirerek, "Babam benimle gurur duyuyordu, beni Galatasaray'da görmek isterdi." ömrü kullanmıştı. Genç futbolcu, Altay'ın 2019 yılında bu yana forma giyerek gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve Galatasaray'ın ilgisini çekmişti.

Altay'ın koşullarında yetişen Burak, bu sezon U19 takımında görev yaptıktan sonra 14 Şubat'ta Galatasaray ile resmi sözleşmeye imza attı. Daha önce Galatasaray'ın ilgisini çekmesine rağmen yaşının küçük olması nedeniyle İzmir'deki ailesiyle kalan Burak, artık büyük bir kulüpte profesyonel kariyerine devam edecek.

Fethi Sekin'in kahramanlığı ve fedakarlığıyla tanınan oğlu Burak Tolunay Sekin, yeni kulüpteki Galatasaray forması altında dökecek ve babasının izinden giderek ailenin evinde gururu taçlandırmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.