Bugün hangi diziler var? 16 Nisan 2024 Salı günü dizileri

Bugün hangi diziler var? 16 Nisan 2024 Salı günü dizileri
Bugün hangi diziler var Salı günü izleyiciler tarafından araştırılan konulardandır. Peki, bugün hangi diziler var, TV'de bugün hangi diziler var 2024, salı günü hangi diziler var 2024? İşte, Salı günü yayın akışı...

Bugün hangi diziler var Salı günü en çok araştırılan konulardandır. İzleyiciler, bu akşam hangi diziler var, TV'de bugün hangi diziler var 2024, 9 Nisan 2024 TV yayın akışı gibi araştırmalar yapıyor. Peki, bugün hangi diziler var?

Bahar Uyanmaya Hazır mısın?

"Bahar hangi gün?" sorusu izleyicilerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi her hafta Salı günü izleyicisi ile buluşuyor. Bu akşamki diziler arasında Bahar, en sevilenler arasında yer alıyor. Bahar konusu, oyuncuları ve sahneleri ile izleyiciler tarafından oldukça beğenilen ve neredeyse herkes tarafından izlenen bir dizi haline geldi. Show TV kanalıyla seyircisiyle buluşan Bahar dizisinin bugünkü bölümü 9. bölümdür.

Ben Bu Cihana Sığmazam

"Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman?" sorusu her hafta izleyiciler tarafından araştırılıyor. atv kanalıyla seyircisiyle buluşan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayınlanacak bölümü 64. bölümdür.

Mehmed: Fetihler Sultanı

TRT1 kanalıyla seyircisiyle buluşan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin bugünkü bölümü 7. bölümdür.

Yabani

NOW kanalıyla Yabani dizisinin bugünkü bölümü 30. bölümdür.

Rüzgarlı Tepe

Kanal 7 kanalıyla seyircisiyle buluşan Rüzgarlı Tepe dizisinin yayınlanacak bölümü 77. bölümdür.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.