Bu utanca son verin!

Bu utanca son verin!
Ağrı Devlet Hastanesi’nde laboratuar ile tuvaletler arasındaki mesafe nedeni ile vatandaşlar utanarak elindeki idrar tahlillerini laboratuara ulaştırmaya çalışıyorlar.

Yapımı uzu yıllar alan Ağrı Devlet Hastanesi açıldıktan sonra yönetim hataları nedeni ile dikiş tutmuyor. Bütün illerde laboratuar ile tuvaletler yan yana yâda yakın mesafede yer alırken, Ağrı Devlet Hastanesi’nde laboratuar ile tuvalet arasındaki mesafe idrar tahlili için giden vatandaşları zor duruma bırakıyor. İdrar tahlili yapmak isteyen vatandaşlar acil servisin bulunduğu bölümden vatandaşların oturduğu alanı utanıp sıkılarak geçerek laboratuara ulaştırıyorlar. Özellikle kadınlar bu konuda büyük sıkıntı yaşarken, hastane tuvaletlerinin ilaçlanmaması nedeni ile çok sayıda haşere böcek yerlerde geziyor.

Acile gelen hastaların büyük sıkıntı yaşadığını belirten vatandaşlar “Buraya gelen vatandaş zaten ayakta durmakta zorlanıyor. Laboratuar ile tuvaletler arasındaki mesafe herkesin tepkisini çekiyor. Özellikle örf adetlerimiz gereği kadınlarımız ellerindeki idrar tahlillerini gizleyerek laboratuara ulaşmaya çalışıyorlar. Tuvaletlerde büyük böcekler var. Umarız bu utanca biran önce birileri dur der” dediler.


acil1-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.