Bu kadarı da yok artık dedirtti! Vicdansızlar bakın ne yapmış...

Bu kadarı da yok artık dedirtti! Vicdansızlar bakın ne yapmış...
Kastamonu'nun Cide ilçesinde yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uyuşturulan 10 köpek, bölgedeki boş araziye atıldı.

İhbar üzerine harekete geçen yetkililer, köpeklerin ölüme terk edilmiş halde bulunduğunu tespit etti.

Olay, Kastamonu'nun Cide ilçesi Kemerli Mahallesi'nde meydana geldi. İnsanlık dışı bu davranışa tanıklık eden bir vatandaş, hemen durumu Cide Belediyesi'ne bildirdi. Aldığı bu ihbar üzerine, polis ekipleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Cide Belediyesi Hayvan Hakları ekipleri harekete geçti.

Bölgeye giden ekipler, maalesef köpekleri ölüme terk edilmiş vaziyette buldu. Nefes almakta güçlük çeken köpekler, derhal tedavi altına alınmak üzere Cide Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü. Yapılan incelemeler sonucunda, köpeklerin uyuşturulduğu ve daha sonra terk edildiği belirlendi.

Polis ekipleri, bu insanlık dışı davranışı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir inceleme başlattı. Toplumun her kesiminden gelen tepkilerin ardından, hayvan hakları savunucuları da olayın takipçisi olacaklarını belirtti. Bu tür vahşi ve vicdansızca davranışların, adalet önünde mutlaka cezalandırılması gerektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.