Bu hafta vizyona girecek filmler

Bu hafta vizyona girecek filmler
Bu hafta sinema salonlarına üçü yerli, on film vizyona girecek. Sinemaseverler, hafta sonu öncesi merakla beklenen yeni filmlere dair araştırmalarına başladılar.

İşte, bu hafta vizyona girecek filmlere dair detaylar:

1. "Hayalet Avcıları: Ürperti"

Gil Kenan'ın yönetmenliğini üstlendiği, Mckenna Grace, Paul Rudd ve Carrie Coon'un başrollerini paylaştığı "Hayalet Avcıları: Ürperti", aksiyon ve komedinin harmanlandığı bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak. Orijinal "Hayalet Avcıları" ekibinin de rol aldığı film, kadim bir kötülüğün yeryüzünü dondurma tehlikesine karşı verilen mücadeleyi konu alıyor.

2. "Güneşi Söndürmem Gerek"

Hande Türkel'in yönettiği ve Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu ve Gürberk Polat'ın başrollerini üstlendiği "Güneşi Söndürmem Gerek", sevgilisini kaybeden Umut'un hayatına devam etme mücadelesini konu alıyor. Doğukan Cantimur'un kaleme aldığı senaryo, beklenmedik bir gerçekle yüzleşen bir adamın hikayesini anlatıyor.

3. "Lassie: Yepyeni Bir Macera"

Alman yönetmen Hanno Olderdissen'in filmi "Lassie: Yepyeni Bir Macera", safkan köpekleri çalan bir suç ekibini takip eden gençlerin hikayesini işliyor. Lassie'nin sahipleri, köpeklerini geri almak için zorlu bir mücadeleye atılıyorlar.

4. "Riki Rhino: Kahraman Kanatlar"

Haftanın animasyon filmi "Riki Rhino: Kahraman Kanatlar", tropik ormanlarda macera dolu bir yolculuğa çıkan cesur gergedan Riki'nin hikayesini anlatıyor. Riki ve ördek arkadaşı Beni, evlerini tsunamiden kurtarmak için sihirli bir tohum arayışına giriyorlar.

5. "İhtiyar Delikanlı" (Yeniden Gösterim)

Park Chan-Wook'un yönettiği ve Güney Kore yapımı "İhtiyar Delikanlı", yeniden gösterime giriyor. Bu klasik gerilim filmi, sinemaseverlere tekrar heyecan dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Haftanın Gerilim ve Korku Filmleri:

Birleşik Krallık yapımı "Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2" ile Avustralya yapımı "Sahipsiz" filmleri, korku ve gerilimin dibine vuracak. Ayrıca, Cengiz Kaplan'ın "Mir'at İblisin Laneti" ve Ayhan Al'ın "Cin Günü" adlı yapımları da haftanın korku filmleri arasında yer alacaklar.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.