Bu fırsat kaçmaz son gün 24 Nisan! Tarım Kredi Market’te kıymada dev indirim

Bu fırsat kaçmaz son gün 24 Nisan! Tarım Kredi Market’te kıymada dev indirim
Tarım Kredi Market, nisan ayının son günlerine doğru önemli bir indirim kampanyası duyurdu. 19 Nisan'da başlayan ve 26 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, dana kıyma cazip bir fiyatla satışa sunuluyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruyla, dana kıymanın 400 gramlık paketi 159,90 TL fiyat etiketiyle müşterilere sunulacak.

Tarım Kredi Market, nisan ayının başından itibaren farklı kampanyalarla müşterilerini mağazalara çekmeye çalışıyor. Son duyurulara göre, 19-26 Nisan tarihleri arasında geçerli olan "Aldıkça Aldıran" fırsatı, TK dana kıyma ürününe özel bir fiyat getiriyor. Kampanyanın detaylarına göre, 400 gramlık dana kıyma, 159,90 TL'ye satılacak. Bu indirim, et ürünlerinde cazip fırsatları değerlendirmek isteyen tüketiciler için kaçırılmayacak bir fırsat.

tarim-kredi-kiyma-1713808340.webp

Tarım Kredi Market'ten sosyal medya duyuruları

Tarım Kredi Market, sosyal medya hesapları üzerinden kampanyalarla ilgili sık sık bilgilendirmede bulunuyor. Dana kıyma fırsatı ile ilgili yapılan paylaşımda, "Tarım Kredi Kooperatif Market’te aldıkça aldıran ürünler var! İndirimlerimizden yararlanmak için 19-26 Nisan tarihlerinde mağazalarımıza bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Tarım Kredi Market müşterileri, en güncel kampanyaları bu tür duyurularla takip edebilecek.

Gelecek kampanyalar ve bilgilendirmeler

Tarım Kredi Market'in 2024 nisan ayındaki güncel indirimleri arasında yer alan bu kampanya, et ürünlerinde avantajlı fiyatları yakalamak isteyen tüketiciler için iyi bir fırsat. İlerleyen günlerde Tarım Kredi Market'in sosyal medya hesaplarından yapılacak duyurular, diğer indirim fırsatlarını da içeriyor olacak. Kampanyaları yakından takip eden müşteriler, farklı ürün gruplarında geçerli olacak indirimlerden haberdar olabilecekler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.