Bu doğal kürler istenmeyen tüylere son veriyor! Mutlaka deneyin

Bu doğal kürler istenmeyen tüylere son veriyor! Mutlaka deneyin
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için pahalı ve ağrılı yöntemlere mahkum olmanıza gerek yok. İşte evinizde bulabileceğiniz malzemelerle hazırlayabileceğiniz doğal ve etkili tüy dökücü tarifler...

Doğal yöntemlerle istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkündür. İşte evde kolayca hazırlayabileceğiniz doğal tüy dökücü kürler...

1. Yumurta Akı Kürü: Yumurta akı, mısır unu ve toz şekerin karışımıyla hazırlanan bu kür, istenmeyen tüylerden hızlı bir şekilde kurtulmayı hedefler. Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra masaj yaparak cilde uygulayın ve yaklaşık 10 dakika bekletin. Haftada dört kez düzenli olarak uygulandığında, tüylenmede belirgin bir azalma gözlenebilir.

2. Limon Kürü: Limon suyu ve tuzun karışımıyla hazırlanan bu kür, tüy köklerini zayıflatarak istenmeyen tüylerin azalmasına yardımcı olur. Limon suyuna iki çay kaşığı tuz ekleyerek iyice karıştırın. Ardından pamuk yardımıyla cilde uygulayın ve 3-4 saat bekletin. Ancak, cildinizde yanma hissederseniz hemen durulayın. Her ağda sonrası düzenli olarak limon kürünü uygulamanız tavsiye edilir.

3. Ev Yapımı Şeker Ağdası: Bir su bardağı şeker, çeyrek su bardağı su ve aynı miktarda limon suyunu karıştırarak evde şeker ağdası hazırlayabilirsiniz. Malzemeleri karıştırdıktan sonra tencerede kaynatın ve altın rengini aldığında ocaktan alıp soğumaya bırakın. Ardından tüylerin üzerine bu macunu yayın ve yapıştıktan sonra hızlıca çekin. Bu klasik ağda yöntemi, tüylerin azalmasına ve cildinizin pürüzsüzleşmesine yardımcı olacaktır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.