Bonucci Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Bonucci Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?
Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Leonardo Bonucci'nin futbolu bırakıp bırakmayacağı ve takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda belirsizlikler devam ediyor.

Özellikle UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde penaltı kaçırması ve ardından gelen tepkilerin Bonucci'nin psikolojisini nasıl etkilediği merak konusu olmuştur.

Bonucci Emeklilik Kararı Alacak mı?

Corriere dello Sport'un haberine göre, İtalyan oyuncunun Fenerbahçe taraftarından gelen sert tepkiler sonrası psikolojik olarak zorlandığı belirtilmektedir. Habere göre, sarı-lacivertli yıldız futbolcu, bu tepkilerin ardından emeklilik kararı alabileceği iddia edilmektedir. Bonucci'nin durumuyla ilgili net bir açıklama henüz gelmemiş olsa da, oyuncunun yaşadığı bu zorlu sürecin emeklilik düşüncelerine yol açtığı belirtilmektedir.

Fenerbahçe'den Ayrılacak mı?

Devre arasında Fenerbahçe'ye katılan 36 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 20 maçta takıma 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Ancak, Bonucci'nin geleceğiyle ilgili net bir karar henüz açıklanmamıştır. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusunun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı da merakla beklenmektedir.

Leonardo Bonucci'nin geleceğiyle ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.