Bitcoin (BTC) yarılanma heyecanı artıyor! Bitcoin halving ne zaman?

Bitcoin (BTC) yarılanma heyecanı artıyor! Bitcoin halving ne zaman?
2024'teki yarılanma öncesinde geri sayım başladı ve kripto para piyasası, bu önemli olayın heyecanını hissediyor.4 yılda bir gerçekleşen yarılanma tarihi, yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor. Peki, Bitcoin halving ne zaman gerçekleşecek?

BTC halving için yapılan araştırmalar, yatırımcılar arasında artıyor. Bitcoin madenciliğinde her 200 bin blokta bir gerçekleşen yarılanma, yeni dönemde blok ödülünün 840 bine ulaşacağı öngörüsünü ortaya koyuyor. Ancak, kesin bir tarih vermek zor olsa da, bir sonraki Bitcoin yarılanmasının Nisan 2024'te gerçekleşmesi bekleniyor.

Bitcoin'in rekorlar kırması da yarılanma öncesi heyecanı artırıyor. 2021'deki rekorunu kırarak 73,800 dolara kadar yükselen Bitcoin, Kasım 2021'den beri görülen en yüksek seviyeyi elde etti. Bu yükseliş, kripto para piyasasında heyecanı ve umutları artırıyor.

Binance CEO'su Richard Teng'in 80,000 dolarlık Bitcoin tahmini de yatırımcıları heyecanlandırıyor. Teng, kurumsal yatırımcıların kripto borsa yatırım fonlarına olan ilgisinin devam edeceğini ve Bitcoin'in yılı 80,000 dolar civarında tamamlayacağını öngörüyor. Ancak, Teng, rallinin düz bir çizgi halinde ilerlemeyeceğini ve fiyatlarda dalgalanmaların olabileceğini belirtiyor.

Bitcoin'in 2024'teki yarılanma öncesi ve sonrasında yaşanacak gelişmeler, kripto para piyasasının geleceği için önemli bir belirleyici olacak. Yatırımcılar, bu önemli olayın etkilerini göz önünde bulundurarak stratejilerini oluşturmayı sürdürüyorlar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum