BİM ne zaman kapanıyor, akşam saat kaçta kapanıyor?

BİM ne zaman kapanıyor, akşam saat kaçta kapanıyor?
BİM ne zaman kapanıyor, akşam saat kaçta kapanıyor?

BİM Çalışma Saatleri ve Kapanma Saati Hakkında Bilgi

BİM, ülkemizde yaygın şubeleriyle hizmet veren zincir marketlerden biridir. Tüm şubeleri için aynı çalışma saatleri geçerlidir ve genellikle bölgesel farklılıklar bulunmaz. İşte BİM'in çalışma saatleri ve kapanma saati hakkında detaylar:

BİM'in Kapanma Saati ve Çalışma Saatleri

BİM marketleri genellikle dini bayramların ilk gününde kapalı olabilir. Çalışanlar genellikle saat 09.00'da iş başı yaparlar ve gün boyunca saat 21.00'e kadar çalışırlar. Hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri genellikle aynıdır.

Açılış ve Kapanış Saatleri

BİM marketleri haftanın her günü, sabah saat 09.00'da açılır. Çalışanlar genellikle vardiyalı olarak çalıştıkları için öğle molası gibi bir uygulamaları bulunmaz. Bu nedenle öğle saatlerinde mağazanın kapanması gibi bir durum söz konusu değildir.

BİM marketleri akşam saat 21.00'de hizmet vermeyi sonlandırır. Cuma günleri genellikle cuma namazı saatleri nedeniyle kısa bir süreliğine kapalı olabilirler. Ancak hafta sonu ve öğle saatlerinde mağaza normal çalışma saatlerinde açıktır.

Açılış ve Kapanış Saatleri Standartı

BİM mağazaları her gün sabah saat 09.00'da müşteri kabul etmeye başlar. Akşam saat 21.00'a kadar hizmet sunan BİM, bu saatten sonra kapılarını kapatır. Hafta sonu da dahil olmak üzere mağaza haftanın her günü aynı saatlerde müşterilerine hizmet verir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.