Beşiktaş Ankaragücü muhtemel 11

Beşiktaş Ankaragücü muhtemel 11
Süper Lig’de yeni haftanın açılış maçı Beşiktaş ile Ankaragücü arasında oynanacak. Siyah beyazlı ekip sahasında rakibi MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Beşiktaş-Ankaragücü maçı öncesinde takımların muhtemel kadroları merak ediliyor.

Ankaragücü, deplasmanda rakibi Beşiktaş’ın konuğu oluyor. Bu akşam ekrana gelecek olan karşılaşma öncesinde hem ev sahibi takım Beşiktaş’ın hem de konuk ekip Ankaragücü’nün maç kadrosu merakla bekleniyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Beşiktaş-Ankaragücü maçı saat kaçta? Süper Lig Beşiktaş-Ankaragücü maçı nerede? Beşiktaş-Ankaragücü maçının hakemi kim? Beşiktaş-Ankaragücü maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11’LER

- Ersin- Svensson- Tayyip Talha- Necip- Umut- Gedson- Al Musrati- Muçi- Rashica- Ghezzal- Aboubakar

MKE ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL İLK 11’LER

- Bahadır- Kitsiou- Radakovic- Mujakic- Kazımcan- Ali Kaan- Tolga- Efkan- Morutan- Bassogog- Sowe

BEŞİKTAŞ-ANKARAGÜCÜ MAÇ SAATİ

Trendyol Süper Lig’in 33. Haftasında Beşiktaş’ın sahasında rakibi Ankaragücü’nü ağırlayacağı karşılaşma 19 Nisan 2024 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de başlayacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile Yusuf Bozdoğan yapacak. Müsabakanın VAR hakemi ise Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Dennis Johan Higler olacak. Higler’in yardımcılıklarını ise Emre Kargın, Serkan Ok ve Alper Ulusoy yapacak. Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ’TA 4 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Siyah beyazlı ekipte 4 futbolcu kart sınırında. Ankaragücü karşılaması öncesinde Beşiktaş’ta Svensson, Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz kart sınırında bulunuyor. 4 futbolcu bu akşamki müsabakada kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 27Nisan tarihinde oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.