Belediye Başkanı, Kadın Çalışanını Taciz Etti

Belediye Başkanı, Kadın Çalışanını Taciz Etti
Belediye Başkanının Skandal Görüntüleri! Taciz İddialarıyla Çalkalandı.

Mardin'in Yeşilli ilçesindeki belediye başkanı Hayrettin Demir'e ait bir skandal, makam odasında çekilen görüntülerle gün yüzüne çıktı. Bu görüntüler, belediye personeli olan genç bir kadına yönelik taciz iddialarını gündeme getirdi.

Makam Odasında Yaşanan Skandal 2023 yılına ait olan ve Demir'in makam odasında çekildiği anlaşılan görüntülerde, belediye başkanının genç kadına yönelik istenmeyen davranışları yer alıyor. Bu durum, ilçede büyük bir tartışma ve infial yarattı.

Görüntüler Halkı Harekete Geçirdi Sosyal medyada dolaşıma giren görüntüler, hızla ilçe halkı arasında yayıldı. Görüntülerin içeriği, insanları tepkiye ve konuyu konuşmaya yönlendirdi. Taciz iddialarıyla ilgili olarak genç kadının belediyedeki görevine son verildiği ve başka bir belediyede görevlendirildiği ifade edildi.

Belediye Başkanının Savunması Belediye başkanı Demir, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu doğrularken, yaşananların taciz olarak yorumlanamayacağını savundu. Demir, genç kadınla aralarında bir baba-kız ilişkisi olduğunu belirtti ve genç kadının görev değişikliğini "normal bir prosedür" olarak açıkladı. Ancak görüntülerin içeriği ve tepkiler, olayın daha derinlemesine incelenmesini gerektiriyor

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.