Bayramda kargolar açık mı?

Bayramda kargolar açık mı?
Bayram süresince kargo şubelerinin çalışıp çalışmadığı konusu, özellikle tatil boyunca kargo bekleyen veya göndermek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor.

Ramazan Bayramı, resmi tatil olduğu için kargo firmaları da bu süre zarfında genellikle kapalı oluyor. Dolayısıyla, 10-11-12 Nisan 2024 tarihlerinde kargo şubelerinin çoğunun kapalı olması bekleniyor. Bu nedenle, bayram boyunca kargoların işlem yapmayacağı ve teslimat hizmetlerinin verilmeyeceği öngörülüyor.

Kargo Şubeleri Ne Zaman Açılacak?

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte kargo alımı ve dağıtımı işlemlerinin, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü yeniden başlaması bekleniyor. Bayram sonrası ilk iş gününde kargo şubeleri ve kargo firmaları normal çalışma düzenlerine geri dönecek ve kargo işlemleri yeniden başlayacaktır.

Bu nedenle, bayram öncesinde veya bayram tatili boyunca kargo göndermek veya almak isteyen kişilerin, kargo firmalarının çalışma takvimini göz önünde bulundurarak işlemlerini planlamaları önemlidir. Tatil süresince kargoların işlem görmeyeceği unutulmamalı ve gereksiz beklemelerin önüne geçmek için önceden önlem alınmalıdır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.