Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul'da bayramda hava nasıl, yağmur yağacak mı?

Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul'da bayramda hava nasıl, yağmur yağacak mı?
Bayramda hava nasıl olacak? İstanbul'da bayramda hava nasıl, yağmur yağacak mı?

Bayramda Hava Durumu: İstanbul İçin Tahminler

Hava Nasıl Olacak?

Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'da genel olarak parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak, bayramın ilk günü olan pazar günü çok bulutlu olacak ve yer yer sağanak yağışlar görülebilir.

Yağmur Olacak mı?

İstanbul'da bayram boyunca yağmur ihtimali bulunuyor. Özellikle bayramın ilk gününde sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. Ancak, diğer günlerde yağışların azalması öngörülüyor.

Hava Sıcaklıkları

Bayram süresince İstanbul'da hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyredecek. En düşük sıcaklık pazar günü 11 derece olurken, en yüksek sıcaklık cuma günü 24 dereceye kadar çıkabilir.

İstanbul'da Rüzgar Durumu

Özellikle Trakya ve İstanbul çevresinde rüzgar zaman zaman kuvvetli esecek. Bu durumun özellikle pazar günü etkili olması bekleniyor.

Genel Tahminler

Bayramın ikinci ve üçüncü günlerinde İstanbul'da parçalı ve az bulutlu hava bekleniyor. Ancak, yağış ihtimali devam edebilir, bu nedenle dışarı çıkarken yağmurluk veya şemsiye bulundurmak faydalı olabilir.

Bu tahminler, Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden alınmıştır ve güncellemelerle takip edilmelidir

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.